Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Με μέτρα προστασίας άνοιξαν ξανά τα Λύκεια στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ασφάλεια ξεκίνησε η λειτουργία των Λυκείων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, τα οποία παρέμειναν κλειστά για περίπου πέντε μήνες.

Ο Δήμος είχε μεριμνήσει ώστε να καθαριστούν σχολαστικά τα σχολικά συγκροτήματα και να είναι πλήρως εξοπλισμένα με μάσκες και αντισηπτικά. Επιπλέον, με δαπάνη του Δήμου διενεργήθηκαν test σε όλο το βοηθητικό προσωπικό (σχολικοί φύλακες και προσωπικό καθαριότητας) των σχολείων, ώστε να επιστρέψουν με ασφάλεια στους χώρους εργασίας τους.

 

Τα σχολεία επισκέφτηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας κ. Μιχάλης Τράκας και η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Λίλα Σουρανή.

«Καλή επανέναρξη στα παιδιά μας και ειδικά σε εκείνα που ετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια και την  προστασία μαθητών και καθηγητών τοποθετώντας υγειονομικό υλικό παντού, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί ενδελεχείς εργασίες καθαρισμού σε όλα τα σχολεία μας. Για όλους είναι ένα στοίχημα η ομαλή και ασφαλής επαναλειτουργία των σχολείων και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε στο πλευρό μας το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας» δήλωσε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού  κ. Ηλίας Αποστολόπουλος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ