Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με δύο βραβεία τιμήθηκε στα Best City Awards 2022 ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Χρυσό Βραβείο στα Best City Awards 2022 κέρδισε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού για το έργο της Παιδικής Χαράς στο πάρκο «Στρατ. Αλεξάνδρου Παπάγου», μιας παιδικής χαράς πρότυπο, με βασικό της χαρακτηριστικό την πρόσβαση κάθε παιδιού στο παιχνίδι.

Η παιδική χαρά έχει παιχνίδια που μπορούν να ψυχαγωγήσουν παιδιά νηπιακής, προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας και το κυριότερο όλων, παιχνίδια για παιδιά με αναπηρία.

Το Ασημένιο Βραβείο κέρδισε, για τον Αυτόματο Ψηφιακό Βοηθό μέσω της mobile εφαρμογής “Viber”, ένα έργο το οποίο έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει η ελληνική εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy.

 

 

Ο καινοτόμος ψηφιακός βοηθός του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, αξιοποιώντας προωθημένες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, έχει στόχο την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των δημοτών και επισκεπτών, καθώς και την άμεση ενημέρωσή τους για τοπικά νέα και ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. Βρείτε τον Αυτόματο Ψηφιακό Βοηθό μέσω της mobile εφαρμογής “Viber” στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://botakis.com/dpapxol/viber/ και στο messenger ως “Δήμος Παπάγου Χολαργού Bot”.

 

 

Tα Best City Awards 2022, διοργάνωσε η Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής και για 5η χρονιά ανέδειξαν κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε, μιας χρονιάς εξαιρετικά δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων.

Το Χρυσό Βραβείο για την Παιδική Χαρά, παρέλαβε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τεχνικών Έργων Μιχάλης Τράκας. Ο Δήμαρχος κατά την παραλαβή του βραβείου ευχαρίστησε όλους όσοι συντέλεσαν στον σχεδιασμό κα την υλοποίηση του έργου και συγκεκριμένα, το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας, την π. διευθύντρια και τους διατελέσαντες αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ