Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Ημερίδα για την τόνωση των τοπικών επιχειρήσεων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ημερίδα για την τόνωση των τοπικών επιχειρήσεων διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με το Skywalker, η οποία απευθυνόταν σε επιχειρηματίες, αυτοαπασχολουμένους, startups, συμβούλους επιχειρήσεων, συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, mentors επιχειρηματικότητας και στελέχη επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, κατά τον οποίο ανέπτυξε τον σχεδιασμό του Δήμου για τη δημιουργία ανοικτού κέντρου εμπορίου, αλλά και για την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων.

Επιπλέον ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, παρουσίασε ευκαιρίες επιχειρηματικού μετασχηματισμού και ανάπτυξης που δημιουργούνται σε τοπικό κυρίως επίπεδο, καθώς και τρόπους ανάπτυξης της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της ημερίδας μίλησαν, επίσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου καταστηματαρχών Παπάγου – Χολαργού, Άγγελος Μπελιτσάκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών του Εμπορικού Κέντρου Χολαργού, κ. Δρανδάκης, ο διευθυντής του Τομέα Επικοινωνίας του ΣΕΒ, κ. Βέργαδος, και οι κ.κ. Ιωάννα Λαγουμίδου, Γρηγόρης Ταπεινός, Παναγιώτης Οικονόμου και Ιωάννης Κώτης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ