Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Επανέρχεται στη δράση η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου, για τον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Η ομάδα έχει ήδη δώσει 2 νικηφόρους αγώνες για το θεσμό του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ και βρίσκεται ήδη στους 12 του θεσμού. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, μετά την 1η αγωνιστική όπου αγωνίζεται εντός έδρας με τον ΑΟ Νέοι Βύρωνος, θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις ακόλουθες ομάδες : ΣΦΑ Μελισσίων “ο Φοίβος” (εντός), ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου (εκτός), ΓΣ Χαλανδρίου (εντός), ΑΣΠ Ίωνες (εκτός), ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου (εντός), ΓΣ Απόλλων Αγίου Δημητρίου (εκτός), ΑΕ Μαγκουφάνας “Αθηνά 2004” (εντός), ΑΣ Τυφών (εκτός), ΑΕ Γκράβας (εντός), ΓΣ Κορωπίου (εκτός) Στη συνέχεια επαναλαμβάνεται το πρόγραμμα με τους αγώνες να δίνονται στις αντίστροφες έδρες. Οι εντός έδρας αγώνες διεξάγονται κάθε Δευτέρα στις 21:30 στο κλειστό του ΕΑΚ Παπάγου (Νευροκοπίου 4). Ορισμένοι από τους αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming χάρη στη συνεργασία της τοπικής ένωσης ΕΣΠΑΑΑ με το διαδικτυακό κανάλι LIFE. Γι’ αυτό θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.

 

Σε ό,τι αφορά το δυναμικό της φετινής ομάδας, ο βασικός κορμός παρέμεινε ο ίδιος αλλά υπήρξαν κι αρκετές προσθήκες. Εκτός από τις αγωνιστικές απαιτήσεις, η ομάδα θα έχει να αντιμετωπίσει και τον απρόβλεπτο υγειονομικό παράγοντα οπότε θα πρέπει να διαθέτει ανά πάσα στιγμή τις απαραίτητες αγωνιστικές λύσεις. Τέλος, το προπονητικό τιμ παρέμεινε το ίδιο, με τον Αντώνη Πούμπουρα να συνεχίζει ως προπονητής της γυναικείας ομάδα κι επικεφαλής προπονητής του τμήματος, έχοντας ως άμεσους συνεργάτες την Κατερίνα Πετρουλάκη και γυμναστή τον Άρη Καραθανάση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ