Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Παρών στον Αγιασμό σχολείων ο Η. Αποστολόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τις ευχές όλων για μια καλή σχολική χρονιά με υγεία, τελέστηκε σήμερα ο Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Η χρονιά ξεκίνησε με οδηγίες για τήρηση των υγειονομικών μέτρων από μαθητές, εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους στις σχολικές μονάδες, ώστε να καταστεί δυνατή καθόλη τη διάρκεια του έτους, η δια ζώσης εκπαίδευση με μαθητές και εκπαιδευτικούς στον φυσικό τους χώρο.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, δήλωσε σχετικά: “Καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία και την ευχή να μην κλείσει καμία τάξη, κανένα σχολείο.

Οι συνθήκες είναι δύσκολες για όλους, αλλά με την τήρηση των μέτρων προστασίας, με υπομονή και συνεργασία είμαστε βέβαιοι ότι θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά, τυχόν δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν.

 

 Αυτό για το οποίο θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, εκπαιδευτικοί, γονείς και εμείς από την πλευρά του δήμου, είναι να βλέπουμε  τα παιδιά μας χαρούμενα και ασφαλή στα σχολεία μας.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων μας, για τις προσπάθειες που καταβάλουν, όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, προκειμένου να προστατεύσουν την υγεία των μαθητών, χωρίς να αφήνουν πίσω το εκπαιδευτικό τους έργο.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, αλλά κυρίως τον Μιχάλη Τράκα, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας, την Κατερίνα Γκούμα Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Κοινότητας Χολαργού, την Λίλα Σουρανή Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους Αντιδημάρχους Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Μιχάλη Υφαντή και Χρήστο Πετράκη, την Τεχνική Υπηρεσία και το προσωπικό του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, που δούλεψαν σκληρά, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες και  να μη λείπει τίποτα από τα σχολεία μας”.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ