Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Αντιπυρική περίοδος: Σε ετοιμότητα η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πλήρη ετοιμότητα φαίνεται να είναι η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού (ΔΑΠΑΧΟ), εν όψει της θερινής αντιπυρικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) επισκέφτηκε την έδρα της την Τετάρτη 8 Ιουλίου.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παπάγου – Χολαργού Χρήστος Πετράκης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Κοινότητας Χολαργού Βασίλης Σιαμάνης.

Ο Επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ Στέλιος Φούρναρης και ο Αναπληρωτής του Μίνως Παγώνης, αναφέρθηκαν στις εργασίες πρόληψης που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και που βρίσκονται σε εξέλιξη για την καλύτερη θωράκιση του Υμηττού.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του ΣΠΑΥ δεσμεύτηκαν ότι θα παρέχουν όλη την απαραίτητη βοήθεια κατά την αντιπυρική περίοδο και θα ενισχύσουν τον πυροσβεστικό εξοπλισμό της ομάδας.

Κατά το τέλος της συνάντησης, παραδόθηκε από τον ΣΠΑΥ ένα κουτί με υλικό που είχε ζητηθεί από την ΔΑΠΑΧΟ (μάσκες, σωλήνες, φίλτρα κ.ά.), ενώ θα ακολουθήσουν και επιπλέον υλικά και εξοπλισμοί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ