Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

“Πράσινο φως” για τον νέο κυκλικό κόμβο Πίνδου και Αγ. Νεκταρίου στο Γέρακα

Δημοσιεύθηκε

στις

Το «πράσινο φως» για την υλοποίηση ενός μεγάλου έργου δόθηκε με την υπογραφή της έναρξης της δημόσιας διαβούλευσης για τον νέο κυκλικό οδικό κόμβο στη συμβολή των οδών Πίνδου και Αγίου Νεκταρίου, στον Γέρακα.

Η διαβούλευση θα έχει διάρκεια 20 ημερών και αμέσως μετά θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την δημοπράτηση του έργου, το οποίο έχει μελετηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παλλήνης, σε συνεργασία με το ΕΜΠ.

Ο νέος κυκλικός κόμβος Πίνδου και Αγ. Νεκταρίου εντάσσεται στο πλαίσιο κατασκευής έξι κυκλικών κόμβων στον Γέρακα, τους οποίους έχει μελετήσει ο Δήμος Παλλήνης και αναμένεται να διασφαλίσει την οδική ασφάλεια σε ένα πολύ κρίσιμο κυκλοφοριακά, σημείο της πόλης και να αναβαθμίσει την αισθητική εικόνα της ευρύτερης περιοχής.

Προηγήθηκε η παράδοση του κόμβου Έβρου και Τρικάλων, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε λειτουργία ενώ στο επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την υλοποίηση τεσσάρων κόμβων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως (στις συμβολές της με τις οδούς Αιτωλίας, Χίου, Δερβενακίων και στην πλατεία Μακεδονίας), ολοκληρώνοντας τον προγραμματισμό για την κυκλοφοριακή αναβάθμιση και την διασφάλιση της οδικής ασφάλειας της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ