Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πάνω από 1.000 δέντρα φυτεύτηκαν στα καμμένα της Ανθούσας – Πλήθος κόσμου έπειτα από το κάλεσμα του Δημάρχου Παλλήνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Συμμετοχή πολλών εκατοντάδων πολιτών, καθώς και πολιτιστικών και αθλητικών Συλλόγων, Σχολείων και Φορέων της περιοχής, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Χρήστου Αηδόνη, της Δημοτικής Αρχής Παλλήνης και του συνδιοργανωτή «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σφραγίστηκε με επιτυχία η πρώτη δράση για το 2024 δενδροφύτευσης στα καμμένα της Ανθούσας.

Περισσότερα από 1.000 δενδρύλλια, φυτεύτηκαν από μικρούς και μεγάλους που θέλησαν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του Περιβάλλοντος.
Ο Χρήστος Αηδόνης, δήλωσε πως αυτή η συγκινητική παρουσία του κόσμου, δείχνει από τη μία τη μεγάλη ανάγκη για ανάλογες δράσεις που πολλαπλασιάζουν τις πηγές πρασίνου και από την άλλη την αδιαπραγμάτευτη εντολή προς τη νέα Δημοτική Αρχή να προστατεύσει με τρόπο καταλυτικό, τον δασικό πλούτο του Δήμου, που τόσο κακοποιήθηκε τα προηγούμενα έτη. Επίσης ο Δήμαρχος προανήγγειλε τον ολοκληρωτικό ανασχεδιασμό της Πολιτικής Προστασίας για τον Δήμο Παλλήνης ειδικά και εν όψει της νέας Αντιπυρικής Περιόδου, όπως και την οργάνωση ενός ισχυρού δικτύου εθελοντών που θα συνεπικουρούν τις δυνάμεις του Δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ