Ελάτε στην παρέα μας

Παλλήνης

Ο Δήμος Παλλήνης συμμετέχει στην «Πορεία της Γαλιλαίας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Μαζί με άλλους 7 Δήμους της Ανατολικής Αττικής, ο Δήμος Παλλήνης συμμετέχει στην «Πορεία της Γαλιλαίας», στέλνοντας μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης, στους ασθενής με καρκίνο και τις οικογένειες τους.

“Στηρίζουμε την Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία» που ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό τη σκέπη της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, με πρωτοβουλία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη, κ.κ. Νικολάου, ώστε να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της.

Παίρνουμε όλοι μέρος στη συμβολική πορεία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022. Ξεκινάμε στις 19.00 από τον προαύλιο χώρο της «Γαλιλαίας», στην οδό Αγίου Δημητρίου 23, στα Σπάτα και τερματίζουμε στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων, όπου θα ακολουθήσει εορταστική εκδήλωση.

Η «Πορεία της Γαλιλαίας» θα διεξάγεται κάθε χρόνο, με πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, σε διαφορετικό Δήμο των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής.

Η Μονάδα «Γαλιλαία» λειτουργεί από το 2010 και προσφέρει δωρεάν, ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας, σε ασθενείς με καρκίνο και ασθενείς με νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS). Είναι στελεχωμένη από εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα λειτουργών υγείας και διαθέτει εγκαταστάσεις και σύστημα διαχείρισης ποιότητας βασισμένα στα διεθνή σχετικά πρότυπα. Κάθε χρόνο προσφέρονται πάνω από 1.700 ημέρες νοσηλείας στον Ξενώνα της Μονάδας, και πάνω από 6.000 επισκέψεις στα σπίτια των ασθενών.”, αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Περισσότερα για τη «Γαλιλαία» στο www.galilee.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ