Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

2 τόνοι τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο ο στόχος για τα ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2019

Δημοσιεύθηκε

στις

Άμεση και σημαντική ήταν η ανταπόκριση των Δημοτών του Παλαιού Φαλήρου αλλά και των εκατοντάδων θεατών – επισκεπτών την πρώτη ημέρα των ΦΑΛΗΡΙΚΩΝ 2019 στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής του Παλαιού Φαλήρου για προσφορά αγαθών και τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε και στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου  Γιάννης Φωστηρόπουλος, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή αναδεικνύοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και την στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και μάλιστα μέσα από τα ΦΑΛΗΡΙΚΑ, μια δράση πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου διαθέτει ένα από τα αποτελεσματικότερα δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης στην χώρα και αυτή η προσπάθεια χρειάζεται την στήριξη όλων. Σε αυτή την κατεύθυνση  ο  Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου έθεσε τον στόχο της συγκέντρωσης  2 τόνων  τροφίμων έως τις 17 Σεπτεμβρίου , τελευταίας ημέρας των ΦΑΛΗΡΙΚΩΝ ζητώντας την στήριξη και την αγάπη του κόσμου για την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την Δημοτική Αρχή.

Με αξιοπρέπεια, με ανθρωπιά  και διακριτικότητα κανένας Δημότης του Παλαιού Φαλήρου δεν θα μείνει χωρίς υποστήριξη. Μια μικρή ποσότητα από τον καθένα μας, μπορεί να γίνουν τόνοι προϊόντων για τους αδύναμους. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ΦΑΛΗΡΙΚΑ και την δράση του Δήμου Παλαιού Φαλήρου επισκεφτείτε το www.palaiofaliro.gr , το https://www.facebook.com/falirika2019/ και το #challenge #falirika2019.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ