Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Χειροπέδες σε ληστές που “χτυπούσαν” σε Καλλιθέα, Μοσχάτο, Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα δύο Έλληνες ηλικίας 29 και 35 ετών οι οποίοι όπως προέκυψε ενέχονται σε μεγάλο αριθμό ένοπλων ληστειών κυρίως σε καταστήματα, στις περιοχές της Καλλιθέας, του Μοσχάτου, του Παλαιού Φαλήρου και της Νέας Σμύρνης.

Η σύλληψη τους επετεύχθη στο πλαίσιο ερευνών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για περιστατικά ληστειών, που έλαβαν χώρα κυρίως μετά την εφαρμογή των μέτρων που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της νόσου COVID-19.

Ο 35χρονος συνελήφθη, χθες (Τρίτη 21 Απριλίου) από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας γιατί σε σακούλα με ρούχα που παρέδωσε σε αστυνομικούς των κρατητηρίων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αλλά και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης.

Στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε ότι ο 35χρονος εμπλέκεται σε (11) ένοπλες ληστείες σε καταστήματα, από τις οποίες (4) διέπραξε από κοινού με τον 29χρονο συλληφθέντα.

Τις ένοπλες ληστείες διέπραξαν σε καταστήματα (super-market, mini market, φαρμακεία, ταχυφαγεία, κ.λπ.) σε περιοχές της Καλλιθέας, του Μοσχάτου, του Παλαιού Φαλήρου και της Νέας Σμύρνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ