Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Το πάρκο του Άη Βασίλη στο Φλοίσβο

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πάρκο φιλοξενεί τον Άη Βασίλη στο πιο ζεστό ξύλινο σπιτάκι. Εκεί θα έρθουν να τον καλωσορίσουν μάγοι, λαμπεροί ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ, animater, θεατρικοί καλλιτέχνες, μικροί τραγουδιστές, ήρωες Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, χιονάνθρωποι αλλά και ο αγαπημένος εορταστικός καραγκιόζης για να γίνουν μια μεγάλη παρέα.
Ακριβώς δίπλα του, στο πανέμορφα στολισμένο και μαγικό ταχυδρομείο, οι μικροί μας φίλοι θα στείλουν γράμματα και ευχές με τη βοήθεια των ξωτικών. Το χριστουγεννιάτικο, ονειρικό και παραμυθένιο τοπίο συμπληρώνουν τα στολισμένα σπιτάκια και η γιορτινή αγορά, γεμάτη με όλες τις λιχουδιές των ημερών, ζαχαρωτά, μαλλί της γριάς, ποπ-κορν, ντόντατ, τσουρέκια και δεκάδες ακόμα μικρά θαύματα!
Το παραμύθι συνεχίζεται με το κλειστό παγοδρόμιο, τη φωταγωγημένη, τεράστια ρόδα λούνα-πάρκ, το λαμπερό καρουσέλ, αλλά και με την πρωτόγνωρη εμπειρία 7D cinema, για την απόλαυση των ταινιών σαν να βρίσκεσαι μέσα σε αυτές. Το τρελό bungee τραμπολίνο, το τορνέιντο (τολμηρό τρενάκι που σκαρφαλώνει άφοβα σε ανηφόρες και κατηφόρες, ξετρελαίνοντας τα παιδιά), το Πολικό Εξπρές που ταξιδεύει μέσα σ’ ένα παγωμένο σκηνικό της Αρκτικής (γεμάτο με παγόβουνα και χιονισμένα δέντρα), η υπέροχα στολισμένη φάτνη, καθώς και το ζεστό εστιατόριο – καφέ του Πάρκου, δημιουργούν το πιο ζωντανό σκηνικό των Χριστουγέννων με μελωδίες και γλυκές μυρωδιές.
Από 2 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου, καθημερινά από 10:00π.μ. έως 9:00μ.μ,. με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ