Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Παλαιού Φαλήρου πραγματοποίησαν από κοινού τον αγιασμό τους ενόψει της νέας αθλητικής χρονιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια πρωτόγνωρη αλλά και σεμνή εκδήλωση, τα τέσσερα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης (με πάνω από 1.000 συνολικά αθλητές όλων των ηλικιών και κατηγοριών), καθώς και οι προπονητές τους αλλά και οι γονείς τους, ανέδειξαν με την παρουσία τους την δυναμική και την ζωντάνια που διακρίνει τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Παλαιού Φαλήρου, ενώ η από κοινού διοργάνωση της εκδήλωσης, στέλνει μήνυμα ενότητας και ευγενούς άμιλλας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης τιμήθηκε για την προσφορά της Δημοτικής Αρχής και τις υποδομές που έχει δημιουργήσει και αναβαθμίσει όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζοντας έμπρακτα και κυρίως αποτελεσματικά την προσπάθεια των συλλόγων. Ο κ. Χατζηδάκης στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα έργα που έχουν υλοποιηθεί καθώς και σε αυτά που έχει σχεδιάσει προκειμένου το αθλητικό κέντρο ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ να καταστεί περαιτέρω λειτουργικό και φιλικό προς τους χρήστες του. Τέλος αναφέρθηκε στο όραμα του για ενοποίηση των τοπικών σωματείων με αποκλειστικό και μόνο κίνητρο την ενδυνάμωση της ποδοσφαιρικής και εν γένει αθλητικής παρουσίας και ταυτότητας της Πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ