Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Πλήθος Κόσμου στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Αγάπης & της Προσφοράς στο Παλαιό Φάληρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Και αυτά τα Χριστούγεννα το πιο ξεχωριστό δέντρο της πόλης του Π. Φαλήρου φωταγωγήθηκε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στον Πολυχώρο του Δημαρχείου, δίνοντας το έναυσμα για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Πόλη.
Το Δέντρο στολίστηκε με την αγάπη και το χρώμα που μόνο τα παιδιά ξέρουν να δίνουν απλόχερα και κατάφερε να ενισχύσει για άλλη μια φορά το Κοινωνικό παντοπωλείο και το Κοινωνικό συσσίτιο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.
Ήταν μια μεγάλη γιορτή και κάθε καρδιά που ζωγράφιζαν τα παιδιά και τα σχολεία της Πόλης, στόλισε το Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς και αντιστοιχούσε σε προσφορά τροφίμων.

Όπως κάθε χρόνο τα μικρά παιδιά διασκέδασαν με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με όμορφες δράσεις, πολλές χριστουγεννιάτικες κατασκευές, πολύ φαντασία, χρώμα και χρυσόσκονη.
Τη γιορτή τίμησαν σχολεία, γονείς παιδιά, σύλλογοι, φορείς ενώ το πιο όμορφο δέντρο της Πόλης του Παλαιού Φαλήρου, άναψε όπως κάθε χρονιά με συγκινητικό μήνυμα από τον Δήμαρχο της πόλης Διονύση Χατζηδάκη και την παρουσία των Αντιδημάρχων και των Δημοτικών Συμβούλων.
Η αντίστροφη μέτρηση πραγματοποιήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Γιάννη Φωστηρόπουλο, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της συγκεκριμένης εκδήλωσης, μετά από τα υπέροχα κάλαντα που τραγούδησαν τα παιδιά του ωδείου Π. Φαλήρου και ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι η συγκεκριμένη γιορτή είναι μια εκδήλωση χωρίς υπερβολές και αυτό είναι επιλογή της Δημοτικής Αρχής καθώς όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «δεν είναι εποχές που πρέπει να «πετάς» πολλά χρήματα σε στολισμούς και εφήμερα πράγματα όταν υπάρχουν μεγάλες και σημαντικές ανάγκες για κάποιους συνανθρώπου μας». Επίσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους χορηγούς, που στήριξαν την όμορφη αυτή εκδήλωση με προϊόντα, υπηρεσίες και πάνω από όλα με τη θετική τους διάθεση, παρουσία και χαμόγελα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ