Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Παλαιό Φάληρο: “Χειροπέδες” σε 22χρονο για ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη επ’ αυτοφόρω στο Παλαιό Φάληρο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 22χρονος για ληστείες κατά συρροή και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Λίγο πριν, ο 22χρονος είχε διαπράξει ληστεία με τη χρήση όπλου σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή και είχε διαφύγει πεζός. Αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας όπου είχε “μπουκάρει” για να κρυφτεί πετώντας το όπλο και τα κλοπιμαία. Ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στην έδρα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι ρέπλικα, σουγιάς, 1.615 ευρώ που είχε αφαιρέσει από το σούπερ μάρκετ και διάφορα ρούχα.

Σε επακόλουθη έρευνα στην οικία τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμη ένα πιστόλι τύπου ρέπλικα.

Από τη μέχρι στιγμής προανακριτική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας εξιχνιάστηκαν επιπλέον – ληστείες σε σούπερ μάρκετ με τον ίδιο τρόπο δράσης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων συνεχίζεται.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ