Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Παλαιό Φάληρο: Σε λειτουργία οι αθλητικές υποδομές

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε λειτουργία για ατομικές και ομαδικές προπονήσεις βρίσκονται σταδιακά από την Παρασκευή 14 Μαΐου οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Η χρήση τους θα γίνεται με βάση τις υποδείξεις και τις οδηγίες των επιστημόνων και των ομοσπονδιών των αθλημάτων.

Σημαντικό είναι ότι δεν θα γίνεται χρήση αποδυτηρίων. Θα πραγματοποιείται σχολαστικός καθαρισμός και απολύμανση των εγκαταστάσεων επί καθημερινής βάσεως από την διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου. Είναι υποχρεωτικά τα διαγνωστικά τεστ ανά εβδομάδα, σε όλα τα αθλήματα, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.

Συγκεκριμένα, βρίσκονται πλέον σε λειτουργία:

  • Η χρήση των διαδρομών του Ρέστειου Κολυμβητηρίου (δεξαμενή 33Χ25) για το κοινό, ομάδες κολύμβησης, ομάδες υδατοσφαίρισης και προγράμματα, έως 5 άτομα ανά διαδρομή.

  • Aπό Τετάρτη 12 Μαΐου επιτρέπεται η χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ, για προπονήσεις αθλητικών σωματείων.

Θα λειτουργήσουν:

  • Από Δευτέρα 7 Ιουνίου επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων (έως 50 άτομα σύμφωνα με την αναλογία που προβλέπεται βάσει των τετραγωνικών)
  • Από Δευτέρα 17 Μαΐου επιτρέπεται η χρήση του γηπέδου ποδοσφαίρου ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ για προπονήσεις.
  • Από Τρίτη 1 Ιουνίου επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων στο ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, χωρίς παρουσία κοινού.

Θα εξακολουθούν να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (αποστάσεις ασφαλείας, χρήση αντισηπτικού, προσωπική υγιεινή κ.λπ.).

O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Κέντρου Μιχάλης Κουμεντάκος, ευχήθηκαν στους αθλούμενους καλή επιστροφή ενώ τους κάλεσαν να εφαρμόσουν όλα τα μέτρα προστασίας, να έχουν υπομονή και πειθαρχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ