Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Δημοτική Αρχή και οι εργαζόμενοι του Δήμου έκοψαν τη Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα τους σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολυχώρο του Δημαρχείου. 

Η κοπή της πίτας έγινε παρουσία των Βουλευτών του Νότιου Τομέα Διονύση Χατζηδάκη  και Κωνσταντίνου Κυρανάκη, της Αντιπεριφερειάρχου Νότιου Τομέα Δήμητρας Νάνου, εκπροσώπων των Δημοτικών Παρατάξεων, των Αντιδημάρχων και  Δημοτικών Συμβούλων.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος , ανοίγοντας την εκδήλωση ευχαρίστησε τους δύο παριστάμενους Βουλευτές και την Αντιπεριφερειάρχη για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους  για το Παλαιό Φάληρο, αναφέρθηκε επιγραμματικά στα έργα και τις δράσεις του Δήμου για την επόμενη περίοδο και ζήτησε αποτελεσματικότητα από όλους στην καθημερινότητα του Δήμου και στο έργο που παράγεται.

Αναφέρθηκε επίσης στο νέο Οργανισμό της Υπηρεσίας που καταρτίζεται αυτή την περίοδο, ζήτησε προτάσεις από όλα τα τμήματα και τους Διευθυντές και τόνισε ότι οι εργαζόμενοι είναι ο βασικός πυλώνας κάθε δημοτικής δράσης και πολιτικής με στόχο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και των πολιτών καθώς και της λύσης των προβλημάτων.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου αλλά και οι Αντιδήμαρχοι καθώς και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Οργανισμών και Νομικών Προσώπων στους χαιρετισμούς τους αναφέρθηκαν σε πτυχές του δημοτικού έργου και στο σχεδιασμό που έχει καταρτισθεί προκειμένου ο Δήμος να ανταποκρίνεται με ποιότητα και αποτελεσματικότητα στις μεγάλες προκλήσεις της καθημερινότητας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου αντάλλαξε ευχές με όλους τους εργαζόμενους και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, υγεία και προσωπική ευτυχία για τον καθένα αλλά  και τις οικογένειες τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ