Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κάδοι εσωτερικής ανακύκλωσης στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου προσφορά της Περιφέρειας Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί η Περιφέρεια με στόχο την ενίσχυση της ανακύκλωσης στην Αττική, ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης παρέδωσε κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου, για χωριστή συλλογή πλαστικών μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών.

Τον Περιφερειάρχη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Γ. Φωστηρόπουλος, ο οποίος επισήμανε το ισχυρό ενδιαφέρον που δείχνει διαχρονικά ο κ. Πατούλης σε ζητήματα που σχετίζονται με τη διατήρηση του περιβάλλοντος αλλά και της πρόληψης όπως και της προαγωγής υγείας. «Πρόκειται για έναν Περιφερειάρχη ο οποίος στηρίζει έμπρακτα τους Δήμους και προσωπικά έχω μία συνεχή ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί του για σημαντικά θέματα του Δήμου στα οποία από κοινού δίνουμε λύσεις. Αλλά και ως Αντιπρόεδρος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων όπου Πρόεδρος είναι ο Περιφερειάρχης γνωρίζω εκ των έσω την έμφαση που δίνει σε πολιτικές πρόληψης υγείας, οι οποίες είναι πολύ χρήσιμες για τους πολίτες ιδιαίτερα αυτή την περίοδο», σημείωσε.
Στο Δημαρχείο παραβρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι Π. Φαλήρου Γ. Ασημακόπουλος και Ν. Γιάκοβλεφ.
Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον κ. Φωστηρόπουλο για την εποικοδομητική συνεργασία, επισημαίνοντας πως χωρίς χρονοτριβές συνεχίζεται η εντατική προσπάθεια της Περιφέρειας για να γίνει η Αττική πιο «πράσινη» και πιο υγιής για τους πολίτες της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ