Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Θα γεμίσουν και πάλι με παιδικά χαμόγελα οι παιδικές χαρές του Παλαιού Φαλήρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανοίγουν από αύριο Παρασκευή 5/6/2020, οι παιδικές χαρές του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, μετά το υποχρεωτικό κλείσιμό τους λόγω των περιοριστικών μέτρων που λήφθηκαν για την πανδημία του Κορωνοϊού.

Έτσι τα παιδιά της πόλης αλλά και οι συνοδοί τους, θα μπορέσουν να μπαίνουν ελεύθερα σε αυτές ώστε να περάσουν ευχάριστα στιγμές ξενοιασιάς και παιχνιδιού που τόσο τους έλειψαν το τελευταίο διάστημα.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα της καραντίνας, η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου με σαφείς εντολές του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, έλεγξε όλες τις παιδικές χαρές, κατέγραψε τις φθορές και τα προβλήματα, αποκατέστησε ζημιές ώστε να είναι ασφαλείς και πλέον τις παραδίδει προς χρήση στο κοινό επιμελημένες, καθαρές και απολυμασμένες.

Με το άνοιγμα των παιδικών χαρών η Δημοτική Αρχή της Πόλης απευθύνει έκκληση προς τους Δημότες να σέβονται και να προστατεύουν τους συγκεκριμένους χώρους από φθορές, βανδαλισμούς και απορρίμματα ενώ είναι προφανές ότι θα πρέπει να ακολουθούνται οι οδηγίες των επιστημόνων και των ειδικών για αποφυγή του συγχρωτισμού και τήρηση των βασικών κανόνων υγιεινής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ