Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εκατοντάδες δημότες γιόρτασαν τα Κούλουμα στο Πάρκο Φλοίσβου

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας γιόρτασαν τα Κούλουμα με το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη και υποδέχτηκαν τη Σαρακοστή στο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε για μια ακόμα χρονιά, ο Δήμος για όλους, με σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα, κρασί , αναψυκτικά, χορό και τραγούδι, στο Πάρκο του Φλοίσβου.
Και όλα αυτά με ένα μουσικό πρόγραμμα που περιελάμβανε από αποκριάτικους ρυθμούς, μέχρι λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.
Την εκδήλωση διάνθισαν με χορούς από όλη την Ελλάδα, τα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Δήμου, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί η ευγενική χορηγία των επαγγελματιών της πόλης που στήριξαν την εκδήλωση καθώς και των εργαζομένων του Δήμου που εθελοντικά πλαισίωσαν την διανομή των εδεσμάτων.
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, καλωσορίζοντας τους συμπολίτες και ευχόμενος σε όλους «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Σαρακοστή» τόνισε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους , φτωχούς και πλούσιους, νέους και ηλικιωμένους , σαν μια μεγάλη οικογένεια να γιορτάσουν, βάζοντας στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και βοήθησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ανδρέας Δούμας, Θεόδωρος Κανέλλος, Γιάννης Βουλγαρέλλης, Νίκυ Γιάκοβλεφ καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού και Άθλησης Ντίνος Νικολαίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ