Ελάτε στην παρέα μας

Παλαιού Φαλήρου

Δωρεάν rapid test την Τετάρτη (12/01) στο Παλαιό Φάληρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τετάρτη 12/1/2022 από τις 09:00 έως 15.00 , στο 3ο Κ.Α.Π.Η. Παλαιού Φαλήρου (Σειρήνων 1-3 & Άτλαντος) ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα διενεργήσει δωρεάν rapid test COVID-19.

Οι πολίτες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ τους , ενώ για την έκδοση του πιστοποιητικού αποτελέσματος, οι δημότες που θα εξετασθούν, θα μπορούν να το εκδώσουν από το Gov.gr.

Σύμφωνα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ επισημαίνεται ότι, οι μη εμβολιασμένοι πολίτες , θα μπορούν να κάνουν δωρεάν το rapid test, αλλά δεν θα μπορούν να εκδώσουν ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το Gov.gr, καθώς αυτή είναι διαθέσιμη μέσω του συστήματος, μόνο εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού και με στόχο την γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση όσων προσέλθουν η πρόσβαση στον χώρο θα ρυθμίζεται από υπαλλήλους και στελέχη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου,

Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια της δράσης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του covid.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ