Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

4 καινούρια υπερσύγχρονα λεωφορεία για τη Δημοτική Συγκοινωνία Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόκειται για εξάμετρα μίνι λεωφορεία, τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης και κόστους συντήρησης, υψηλής σχεδιαστικής αισθητικής και εργονομίας, ιδιαίτερης ευελιξίας, ικανά να χωρέσουν ακόμα και στους πιο στενούς δρόμους του Δήμου. Είναι ικανά να μεταφέρουν με άνεση και ασφάλεια έως και 22 επιβάτες (14 καθήμενους και 8 όρθιους). Το χαμηλό τους δάπεδο και ύψος εισόδου, χωρίς την ύπαρξη σκαλοπατιών, προσφέρει εύκολη προσβασιμότητα στους επιβάτες και σε ένα αμαξίδιο ΑΜεΑ, μέσω της ενσωματωμένης μηχανικής ράμπας.

Τα 4 αυτά καινούρια λεωφορεία κόστισαν 300.000€ και θα εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο όλους όσους θέλουν να μετακινηθούν από Νίκαια προς Ρέντη και το αντίθετο. Τα κυκλικά δρομολόγια θα πυκνώσουν και έχει φροντιστεί οι 23 στάσεις να συμπεριλαμβάνουν τα πιο επίκαιρα σημεία και υπηρεσίες στα όρια του Δήμου.
Το επόμενο βήμα μας είναι η λειτουργία της «Γραμμής 3» που θα συνδέσει την περιοχή της Νεάπολης με το νέο σταθμό του ΜΕΤΡΟ στον Άγιο Νικόλα, μόλις ξεκινήσει να λειτουργεί μέσα στο 2019.
Τέλος, προγραμματίζεται η αγορά ακόμα 2 μεγάλων λεωφορείων που θα αντικαταστήσουν αυτά που λειτουργούν σήμερα στη «Γραμμή 1», στο Ρέντη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ