Ελάτε στην παρέα μας

Νίκαιας - Άγιου Ιωάννη Ρέντη

Συνάντηση Πατούλη – Ιωακειμίδη για τα απαιτούμενα έργα σε Νίκαια και Ρέντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Γ. Ιωακειμίδη με στόχο τη δρομολόγηση των απαιτούμενων έργων για την πόλη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, βρέθηκε μεταξύ άλλων, η πορεία υλοποίησης έργων που εκτελούνται από την Περιφέρεια στον Δήμο, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε νέα υπό ένταξη έργα που αφορούν αντιπλημμυρικά, παιδικές χαρές βιοκλιματικά έργα, το περιβάλλον και αναπλάσεις.

Ο Γ. Ιωακειμίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του  από την μέχρι τώρα αποτελεσματική συνεργασία και επισήμανε ότι είναι σημαντικό που υπάρχει μια σταθερή βάση συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε η προοπτική ένταξης στη νέα προγραμματική περίοδο νέων έργων. Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης ζήτησε από το δήμαρχο όπου υπάρχει ωρίμανση μελετών, αυτές να κατατεθούν άμεσα προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα εξασφάλισης χρηματοδότησης.

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι η τοπική ανάπτυξη θα επιτευχθεί μέσα από τη στενή συνεργασία Περιφέρειας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρώτου βαθμού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ