Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σε τροχιά αποκατάστασης οι υποδομές των παιδικών κατασκηνώσεων της Ι. Μ. Νίκαιας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκινά η εκπόνηση της απαραίτητης μελέτης προϋπολογισμού 43 χιλιάδων ευρώ για τη βελτίωση των υποδομών των παιδικών κατασκηνώσεων της Ι. Μ. Νίκαιας, ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση ανάθεσης της μελέτης μετά από αίτημα της Ι.Μ. Νίκαιας, στο οποίο αναφέρονταν η αναγκαιότητα αποκατάστασης των σοβαρών προβλημάτων που παρουσιάζουν οι υποδομές της πρότυπης παιδικής κατασκήνωσης, οι οποίες υπέστησαν μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία «ΜΗΔΕΙΑ».

Η μελέτη κρίνεται απαραίτητη για την συντήρηση της κατασκήνωσης, η οποία λειτουργεί 31 χρόνια τώρα. Λόγω της ελλιπούς συντήρησής της, τα τελευταία χρόνια και σε συνδυασμό με τη τοποθεσία της και την έκθεση αυτής σε έντονα καιρικά φαινόμενα, κρίνεται απαραίτητη η αποκατάσταση – επισκευή των χώρων της, τόσο για την εύρυθμη λειτουργία της, όσο και για την ασφάλεια των παιδιών που κατασκηνώνουν σε αυτήν κατά την θερινή περίοδο. Το έργο αφορά σε εργασίες αποκατάστασης βλαβών σε κτήρια καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο.

Η εκπόνηση και η θεώρηση της μελέτης θα γίνει από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΝΕΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ Α.Ε.» και η έγκρισή της από το Μητροπολιτικό Συμβούλιο της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ