Ελάτε στην παρέα μας

Νίκαιας - Άγιου Ιωάννη Ρέντη

Σε ρυθμούς hip-hop το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας

Δημοσιεύθηκε

στις

Τρίωρη συναυλία hiphop θα φιλοξενήσει το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Τα συγκροτήματα FUNKOVID ATH / JOKER/TWOFACE / ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ / 12os ΠΙΘΗΚΟΣ / COMPLEX μας υπόσχονται μια συναυλία που θα θυμόμαστε για καιρό. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6 το απόγευμα και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8.00 μ.μ.

Ας γνωρίσουμε τα συγκροτήματα

12ος πίθηκος : Από τους πιο παραγωγικούς και επιδραστικούς καλλιτέχνες του ελληνικού hip-hop με τραγούδια και στοίχους να εμπνέουν χιλιάδες νέους ανθρώπους. Τα live του έχουν τόση ενέργεια και αλληλεπίδραση με το κοινό που αποτελούν λατρεία.

Complex: Ο πάντα διαχρονικός Hatemost με τον μοναδικό στο είδος του Styl Mo και τον συνήθη ύποπτο DWMNDV, φαίνεται να έχουν βρει την συνταγή της επιτυχημένης χημείας στο πιο καινοτόμο futuristic rap ήχο για τα ελληνικά δεδομένα.

Joker/Two Face : Ο ταλαντούχος Tsaki και ο βετεράνος πια Styl Mo αποτελούν τους Joker Two Face. Το αχτύπητο δίδυμο ενώνει Βορρά και Νότο με τα επικά live και τις αστείρευτες ρίμες. Το μόνο σίγουρο είναι κατέβηκαν από τον Ουρανό και δεν είναι καλά..!!

Μικρός Κλέφτης : Από τα Βόρεια Αστέρια στη solo καριέρα, ο Μικρός Κλέφτης, με περισσότερα από είκοσι χρόνια πίσω από το μικρόφωνο , έχει εμπνεύσει και μια ολόκληρη γενιά MC στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους στη ραπ. Αυτοσχέδιες ρίμες και freestyle rap σε εκρηκτικά live σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Για την είσοδο του κοινού δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού, self test, rapid test , μοριακό test. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους. Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 ή 4 καθήμενους. Η αποχώρηση των θεατών θα γίνεται σταδιακά.

 

Τιμές εισιτηρίων: 15€

Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr/ public

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ