Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη περνά στην ψηφιακή εποχή

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πλήρη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του, προχωρά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 2.970.000 € χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δυο χρόνια.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει: «Με σταθερά βήματα προχωράμε στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας προκειμένου να βελτιωθεί σημαντικά η αποτελεσματικότητα, η παραγωγικότητα και η ταχύτητα στη λειτουργίας της δημοτικής μηχανής. Το έργο της ψηφιοποίησης του Δήμου μας βρίσκεται σε στάδιο δημοπράτησης και όταν ολοκληρωθεί ο Δήμος μας θα έχει αποκτήσει μια νεα και πιο ευέλικτη οργανωτική μορφή δίνοντας λύσεις ανάσας και προοπτικής στην πόλη και στους κατοίκους της».

Η ψηφιοποίηση του Δήμου θα φέρει ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιών έτσι ώστε να ανταποκρίνονται με επάρκεια στις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις ενός μεγάλου Δήμου. Πιο συγκεκριμένα:
• Θα υπάρχει ακριβής εικόνα όλο το 24ωρο για τη λειτουργία του δικτύου ηλεκτρικού και ηλεκτροφωτισμού της πόλης
• Σε τρέχοντα χρόνο θα καταγράφονται τα αποτελέσματα μέτρησης ποιότητας του αέρα με τους έξυπνους αισθητήρες μέτρησης,
• Άμεση παρακολούθηση της εξέλιξης των αιτημάτων που έχουν υποβάλλει οι δημότες στις υπηρεσίες του Δήμου
• Πλήρης εικόνα και πάντα σε τρέχοντα χρόνο για όλες τις οικονομικές διαδικασίες, είτε αυτές αφορούν τις συναλλαγές των πολιτών και των επιχειρήσεων με το Δήμο, είτε την ακίνητη περιουσία του Δήμου και των μισθωμάτων και τέλος,
• Οι πολίτες θα μπορούν να παίρνουν από το Δήμο σε άμεσο χρόνο κάθε πιστοποιητικό για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ