Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ομάδα αυτοέκφρασης στο Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με στόχο την ψυχική έκφραση σε ζητήματα καθημερινότητας και ανθρωπίνων σχέσεων, η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη προχωρά στη δημιουργία Ομάδας Αυτοέκφρασης.

Η ομάδα θα είναι ολιγομελής (8-10 ατόμων), απευθύνεται σε ενήλικες άνδρες και γυναίκες και δεν έχει θεραπευτικό χαρακτήρα. Ο κύκλος συναντήσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 8 συναντήσεις, στους μήνες από Ιανουάριο έως και Μάιο του 2023, με συχνότητα μια συνάντηση μιάμισης ώρας ανά δύο εβδομάδες.

Προτείνεται πρωινή ώρα 9:00-10:30 ή μεσημβρινή ώρα 13:00-14:30, σταθερής εργάσιμης μέρας. Υπάρχει δυνατότητα και 2ου κύκλου συναντήσεων από το Σεπτέμβρη του 2023.

Τον συντονισμό και τον προγραμματισμό της ομάδας έχουν οι ψυχολόγοι Γιαλαμά Ελένη και Μπεμπλιδάκη Χρύσα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μετά από σχετική αίτηση στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, (Μπιχάκη 8, Αγ. Ι. Ρέντης) έως και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, με προγραμματισμένο ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2132004826 και 210-4932863.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ