Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Νίκαια Αγ. Ι. Ρέντη: «Υιοθέτησε. Μην αγοράζεις» Ημερίδα για τις αδέσποτες γάτες 12 Νοεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ημερίδα για τις αδέσποτες γάτες διοργανώνει η Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Μάνος Λοίζος” (Θηβών 245) από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 8 το απόγευμα.

Με γενικό σύνθημα «Υιοθέτησε. Μην αγοράζεις», το Τμήμα Περιβάλλοντος Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, η Πενταμελής επιτροπή του Δήμου για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και τα Φιλοζωικά σωματεία του Δήμου θα ενημερώνουν για το τι προβλέπει η νομοθεσία για τα ζώα συντροφιάς, καθώς και για τις ενέργειες του Δήμου σχετικά με τα αδέσποτα και τα δεσποζόμενα ζώα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι διοργανωτές θα παρέχουν οδηγίες και συμβουλές για τους τρόπους συμπεριφοράς των κατοίκων όταν συναντούν ένα αδέσποτο ζώο, καθώς και για το πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης για την γάτα μας και συμβίωσής της με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το “Φιλοζωικό σωματείο Νίκαιας & Κερατσινίου”, τον σύλλογο “Αδέσποτοι εθελοντές Μοσχάτου-Ρέντη & όμορων δήμων” και την ομάδα “Φοβισμένα Αδεσποτάκια Νεάπολης” (Neapolis stray tails), ενώ θα υπάρχουν αδέσποτα γατιά του Δήμου για γνωριμία με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες για υιοθεσία σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ