Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μεγάλη προσέλευση στην κοπή πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες η κοπή πίτας εργαζομένων του Συλλόγου εργαζομένων Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γώργος Ιωακειμίδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Η αυτοδιοίκηση είναι νθεσμός καθημερινής μάχης και φορέας εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης. Μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου μας προχωράμε σε παρεμβάσεις που διαμορφώνουν ένα πλαίσιο αυτοδιοικητικής λειτουργίας που θα είναι ευέλικτο, λειτουργικό, αντιγραφειοκρατικό και ανοιχτό στις ανάγκες των δημοτών μας».

 

 

 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου και πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκος Τράκας ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την παρουσία τους και ευχήθηκε «μια αλληλέγγυα και αγωνιστική χρονιά, με ενότητα και μαζική συμμετοχή, υπέρ των εργαζομένων ,υπέρ του Κράτους Δικαίου και του Κοινωνικού Κράτους ,υπέρ του Δημόσιου και Κοινωνικού Χαρακτήρα των Δημοτικών Υπηρεσιών».Στο τέλος της ομιλίας του, προσκάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΠΟΕ ΟΤΑ την Τρίτη 17 Ιανουαρίου και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο Υπουργείο Εργασίας με αίτημα την αυστηρή εφαρμογή της Νομοθεσίας για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στους δήμους.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ