Ελάτε στην παρέα μας

Νίκαιας - Άγιου Ιωάννη Ρέντη

«Καλοκαίρι στην πόλη μου 2022»: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα θερινής απασχόλησης του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ – 2022» για παιδιά που φοιτούν στην πρώτη έως και έκτη τάξη του δημοτικού σχολείου υλοποιεί ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε δυο περιόδους και θα φιλοξενήσει μέχρι 150 παιδιά σε κάθε περίοδο: 27/06 -08/07/2022 (Α΄ Περίοδος) , 11/07 – 22/07/2022 (Β΄ Περίοδος). Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στους χώρους του Δημοτικού Γυμναστηρίου “Πλάτων”, του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Μάνος Λοΐζος» και του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας. Η προσέλευση των παιδιών είναι στις 7.30 π.μ. και η αναχώρησή τους στις 15.30. Τα παιδιά θα χωριστούν σε ομάδες των 10-15 ατόμων η καθεμία , σε κάθε περίοδο.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει: «Με στόχο τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη διοργανώνει το πρόγραμμα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ, προσαρμοσμένο σε κάθε ηλικία και σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα των παιδιών. Την υλοποίησή του έχει αναλάβει το έμπειρο προσωπικό των Διευθύνσεων Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας που απαρτίζεται από γυμναστές, μουσικούς, ζωγράφους και εικαστικούς. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες αναπτύσσοντας τις κινητικές και κοινωνικές δεξιότητές τους».

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και των Υπουργείων Παιδείας & Θρησκευμάτων , Πολιτισμού & Αθλητισμού και Εσωτερικών.

Οι αιτήσεις (έντυπο αίτησης και έντυπο συγκατάθεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου) μαζί με τα δικαιολογητικά των ενδιαφερόμενων, θα υποβάλλονται στο:

ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ :
Δ/νση: Κέντρο Πολιτισμού, Αχιλλέως 15, Νίκαια
Τηλ.: 210 4919947 & 210 4911257
και για τις δύο περιόδους, από 30 Mαϊου έως τις 4 Ιουνίου ( από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και Σάββατο 9.00 π.μ-13.00)

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ