Ελάτε στην παρέα μας

Νίκαιας - Άγιου Ιωάννη Ρέντη

Η κυρία… “Μπέμπα” έρχεται στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η τύχη, γένος θηλυκού αποκτά πρόσωπο και την Παρασκευή 9 Ιουλίου στις 9.15 το βράδυ θα βρίσκεται στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης).

Το «Καλησπέρα σας κυρία Μπέμπα», η κωμωδία του Ντίνου Σπυρόπουλου,  μιλά για το νεοελληνικό όνειρο της επιτυχίας, για τη ζωή χαρισάμενη που υπόσχονται τα τυχερά παιχνίδια. Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Σουξές, Ιωάννης Απέργης

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Στράτος και ο Δημητράκης κτίζουν το μέλλον τους στην τύχη η οποία φαίνεται να τους χαμογελά με την κυρία Μπέμπα. Η ίδια είναι δικαστική υπάλληλος, πρόωρα συνταξιούχος και πρόωρα χήρα. Ένας έρωτας θα φουντώσει προκειμένου να παιχτεί το μεγάλο στοίχημα. Η μεγάλη ζωή, τα όνειρα επενδύσεων, τα εκατομμύρια, η διαγραφή κάθε μιζέριας αποκτούν όνομα, «Κυρία Μπέμπα». Η γοητεία και η καπατσοσύνη επιστρατεύονται για να παρηγορήσουν την κυρία Μπέμπα.Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Μια λεωφόρος στρώνεται με πενηντάευρα… Ποιοι θα την περπατήσουν;

Η επένδυση στην κυρία Μπέμπα, είναι μια κωμωδία που έχει το άρωμα της γνήσιας νεοελληνικής φάρσας, με ήρωες τους αυθεντικούς και διαχρονικούς Έλληνες. Η επένδυση στην κυρία Μπέμπα είναι το ομόλογο της αγοράς που θα μας σώζει πάντα αφού εξαργυρώνεται μόνο με το γέλιο.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους. Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 ή 4 καθήμενους. Η αποχώρηση των θεατών θα γίνεται σταδιακά.

Τιμή εισιτηρίου: 15 €, 10€ (φοιτητικό, ανέργων)
Προπώληση: viva.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ