Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ενισχύεται η συνεργασία Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και Πυροσβεστικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με στόχο τον συντονισμό δράσεων πολιτικής προστασίας και την οργάνωση προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης μαζί με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Αφροδίτη Μάλαμα, συνάντησαν τον Διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά, κ. Αναστάσιο Πασχάλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη έχει ολοκληρώσει και καταθέσει Σχέδιο Δράσης για την οργανωμένη Προληπτική Απομάκρυνση Πολιτών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, με αφορμή αυτή τη συνάντηση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια πολύ εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα συνάντηση, κατά την οποία συζητήσαμε θέματα ασφάλειας και προστασίας της περιοχής μας αφού ο δήμος μας είναι μια μίξη αστικού και δασικού ιστού. Δυστυχώς οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής είναι εμφανείς γεγονός που μας οδηγεί στον επαναπροσδιορισμό μέτρων πρόληψης για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών. Έχουμε σκοπό να ενισχύσουμε αυτή την καλή συνεργασία για να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ