Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ανακατασκευή του 2ου Κλειστού Γυμναστηρίου Άνω Νεάπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Άμεσα ξεκινούν τα έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Νεάπολης στο Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, μετά και την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο της πόλης Γ. Ιωακειμίδη.

Ειδικότερα θα υλοποιηθούν έργα επισκευής, συντήρησης και ενεργειακής αναβάθμισης της υφιστάμενης αθλητικής εγκατάστασης, του ΔΑΚΑΝ, καθώς και του περιβάλλοντα χώρου, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 428.000,00.
Παρόντες κατά την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης ήταν επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στ. Αντωνάκου και η Δ/ντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα.
Τι περιλαμβάνει το έργο
Η επισκευή, συντήρηση και ενεργειακή αναβάθμιση της υφιστάμενης αθλητικής εγκατάστασης, του «2ου Κλειστού Γυμναστηρίου Άνω Νεάπολης» (ΔΑΚΑΝ), καθώς και του περιβάλλοντα χώρου, έχει ως σκοπό την βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού.
Το ήδη υπάρχον κλειστό γυμναστήριο περιλαμβάνει αγωνιστικό χώρο διαστάσεων 37,50μ. x 23,00 μ. και εξυπηρετεί τα αθλήματα της χειροσφαίρισης (μόνο για σχολικούς αγώνες και προπονήσεις) και της καλαθοσφαίρισης των ομάδων:«Α.Ο. ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ», «ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ», «ΧΑΝ ΝΙΚΑΙΑΣ» και «Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ».
Τις πρωινές ώρες χρησιμοποιείται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη για την άθληση δημοτών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα “Άθληση για Όλους”.
Σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι:
α) επισκευαστικές εργασίες εσωτερικών χρωματισμών ή μεμονωμένων επισκευών για λογούς χρήσης και υγιεινής, επισκευής ή αντικατάστασης δαπέδων
β) μικρής έκτασης εσωτερικές επισκευές διασκευές που δεν μεταβάλουν την φέρουσα κατασκευή του κτιρίου, καθώς και κατασκευές που απαιτούνται για την μετακίνηση η την κάθε μορφής εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία η εμποδιζόμενων ατόμων,
γ) εξωτερικοί χρωματισμοί ή επισκευή όψεων χωρίς την χρήση ικριωμάτων
δ) συντήρηση, επισκευή διασκευή ή και τμηματική αντικατάσταση εγκαταστάσεων και αγωγών,
ε) αντικατάσταση εσωτερικών ή εξωτερικών κουφωμάτων και υαλοπινάκων στο ίδιο άνοιγμα
στ) συντήρηση, επισκευή στεγών η δωμάτων χωρίς την χρήση ικριωμάτων
ζ) Αντικατάσταση ξύλινου δαπέδου (ΠΑΡΚΕ)
η) Αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων αγωνιστικού χώρου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ