Ελάτε στην παρέα μας

Νίκαιας - Άγιου Ιωάννη Ρέντη

Ένα αξέχαστο καλοκαίρι στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ένα πλούσιο μουσικό και θεατρικό πρόγραμμα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας για το καλοκαίρι του 2021.

Το hip-hop συναντά τις μαντινάδες και τα «Στρουμφάκια» θα σηκώσουν «Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας». Η «Πριγκιπέσσα» θα συναντήσει «Το Καλύτερο παιδί» και μια καρδιά από «Ατόφιο Χρυσάφι» θα λάμψει μετά τις «Πεταλούδες που είναι ελεύθερες». Το μεγαλύτερο θέατρο της Αττικής το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, ανοίγει τις πύλες του και είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό του. Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη έχει διοργανώσει έναν κύκλο εκδηλώσεων, συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων. Η έναρξη έγινε με τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου πριν από μερικές μέρες και ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει: «Μετά από έναν χρόνο σιγής σας καλοσωρίζουμε στο μεγαλύτερο θέατρο της Αττικής, το Κατράκειο. Στόχος μας είναι το φεστιβάλ να δώσει πίσω τις ‘ανάσες’ που η πανδημία μας στέρησε με όπλα του τη μουσική και το θέατρο. Ως λαός έχουμε μάθει να στεκόμαστε
πάνω από τα δύσκολα και η Τέχνη είναι ο δρόμος για να δούμε τη ζωή ‘αλλιώς’ και με χαμόγελο. Σας περιμένουμε λοιπόν για να ζήσουμε βραδιές όπου το όνειρο αναζητά δρόμους για να υπάρχει».

Δείτε το πρόγραμμα παρακάτω:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ