Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον ατμοσφαιρικό και φιλόξενο χώρο του LOU, η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας -Νέας Χαλκηδόνας, υποδέχθηκε φίλους και μέλη για την πατροπαράδοτη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020.

Στην φετινή εκδήλωση δόθηκε η ευκαιρία της γνωριμίας παλαιών και νέων μελών, φίλων και στελεχών του κόμματος, ενώ έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις τρέχουσες δυσμενείς πολιτικές εξελίξεις.

Παρόντες ήταν οι: Δημήτρης Παπαδημούλης, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γιώργος Κατρούγκαλος, Βουλευτής, πρ. Υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Ζαχαριάδης, Βουλευτής, τα μέλη της Κ.Ε. και υποψήφιοι βουλευτές Νανή Πολίτου και Δημήτρης Σακελλάρης, ο πρώην Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Ανεμογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Τάσος Κωνσταντινίδης, η πρώην βουλευτής Ελένη Αυλωνίτου, η υποψήφια βουλευτής Ειρήνη Γκαμάτση, το μέλος της Κ.Ε.Α. Δημήτρης Χατζησωκράτης και ο Πρόεδρος του ΑΟΝΦ «ΑΤΤΑΛΟΣ» Γιάννης Τζέλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ