Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Την αυριανή κινητοποίηση για τον 3ο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Νέας Φιλαδέλφειας στηρίζει η “Δύναμη Πολιτών”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η “Δύναμη Πολιτών” συμμετέχει και στηρίζει την κινητοποίηση της Τετάρτης 1ης Ιουλίου στο Πάρκο Μουστακλή που διοργανώνεται από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, για τον 3ο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της παράταξης με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο της πόλης, κ. Άρη Βασιλόπουλο τονίζεται: “Η δημοτική αρχή Βούρου, παρότι βρήκε έτοιμο και χαρακτηρισμένο το οικόπεδο και έτοιμες όλες τις απαιτούμενες μελέτες , στους 9 μήνες Διοίκησης της , αντί να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για εξεύρεση χρηματοδότησης προκειμένου ο Δήμος να τον κατασκευάσει και λειτουργήσει τον 3ο Βρεφονηπιακό Σταθμό, απεμπολεί τη υποχρέωση του για κοινωνική μέριμνα και παραχωρεί το οικόπεδο στην εκκλησία
Σε εσπευσμένη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης το Δημοτικό συμβούλιο στις 20 Μαΐου, χωρίς καμία διαβούλευση και χωρίς τη συμμετοχή κοινού στη συζήτηση, παραχώρησέ το δημοτικό οικόπεδο στο πάρκο Μουστακλή στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου και Φιλαδελφείας για την ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού.
Επειδή θεωρούμε ότι είναι δικαίωμα και υποχρέωση του Δήμου η ανέγερση και λειτουργία των παιδικών σταθμών καλούμε τη Δημοτική αρχή του κ. Βούρου
• να αποσύρει την προτεινόμενη σύμβαση
• να εργασθούμε όλοι μαζί , όπως άλλωστε προτείναμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την εξεύρεση χρηματοδότησης προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο ανέργεσης ενός δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού ανοιχτού και δωρεάν για όλα τα παιδιά της πόλης μας.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ