Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Τα Καλάβρυτα γνώρισαν ΚΑΠΗ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου η εκδρομή που διοργάνωσε ο  Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στα Καλάβρυτα για τα μέλη των τριών (3) ΚΑΠΗ της πόλης.

Μετά την εκδρομή στο Ναύπλιο τον Σεπτέμβριο, 200 περίπου πολίτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα εμβληματικά σημεία και τα αξιοθέατα της ιστορικής πόλης των Καλαβρύτων και να περάσουν μερικές όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημ. Αστυνομίας Σπύρο Μπερδέση, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο, ανταλλάσσοντας απόψεις για τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές των ΟΤΑ Α’ βαθμού την πενταετία που έρχεται.

 

 

 

 

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, θα συνεχίσει να διοργανώνει αντίστοιχες δράσεις και δραστηριότητες και να παρέχει στην τρίτη ηλικία ευκαιρίες για ψυχαγωγία και χαρούμενες στιγμές.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ