Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Συνεχίζει τις κοινωνικές δράσεις η ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζει τις κοινωνικές δράσεις η ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου, με συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου και των Μελών του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, παρελήφθη από κλιμάκιο της Τοπικής μας Οργάνωσης αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Γιάννη Τομπούλογλου και τον Ταμία Γιάννη Λουκιδέλη στην Κεντρική Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου σημαντική ποσότητα φρέσκων ψαριών.

 

 

Τα ψάρια διετέθησαν στις ενορίες των Ιερών Ναών Κοιμήσεως Θεοτόκου, Κοσμά του Αιτωλού Νέας Φιλαδέλφειας και Ευαγγελισμού Θεοτόκου Νέας Χαλκηδόνας, καθώς και σε συνδημότες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ακόμη, στο πλαίσιο της συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους κατοίκους της Ουκρανίας από τη ΝΔ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν είδη πρώτης ανάγκης (κονσέρβες παντός τύπου, γάλα εβαπορέ, γάλα σε σκόνη για παιδιά, δημητριακά, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, παξιμάδια) στα γραφεία της Β1 ΔΕΕΠ Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Η παράδοση έγινε από τον Πρόεδρο της Τοπικής Γιάννη Τομπούλογλου και τον Αντιπρόεδρο Β’ Χάρη Τσούλα στο Γραμματέα της Β1 ΔΕΕΠ Γιώργο Τσούκα και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ