Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στην τελική ευθεία οι εργασίες αναδόμησης των σχολείων σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες στις σχολικές δομές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Ειδικότερα σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, οι ευρείας κλίμακας εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση αλλά και συντήρηση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας, οι εργασίες συντήρησης που εκτελούνται από το τεχνικό συνεργείο του Δήμου στο 1ο και 2ο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο αλλά και το Λύκειο της Νέας Χαλκηδόνας, οι εργασίες συντήρησης του 1ου Γυμνασίου/Λυκείου της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και οι προπαρασκευαστικές εργασίες για την αποκατάσταση των χρόνιων προβλημάτων του προαυλίου χώρου του 4ου Δημοτικού Νέας Φιλαδέλφειας.
Όσον αφορά τις εργασίες κατασκευής του 3ου Λυκείου της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως διαβεβαίωσε και για μία ακόμη φορά η υπεύθυνη μηχανικός του έργου στην αυτοψία, παρουσία του Δημάρχου Γ. Βούρου, στελεχών των ΚτΥπ, καθώς και στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, βρίσκονται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσής τους.
Η στόχευση παραμένει να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα τις προσεχείς εβδομάδες και το νέο – σύγχρονο σχολικό κτίριο να ανοίξει τις πόρτες του για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ