Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σοκ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Σεσημασμένος ο 31χρονος που προσέλαβε 18χρονη ως baby sitter και τη βίασε

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ανατριχιαστική ιστορία με θύμα μια νεαρή κοπέλα που είχε ανάγκη για εργασία και κατέληξε να έχει βιαστεί σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Το θύμα μετά το εφιαλτικό σκηνικό που βίωσε, βρήκε τη δύναμη και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 31χρονου βιαστή της με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των αρχών και τη σύλληψη στην περιοχή του μετά από ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από την Εισαγγελία.

Όπως κατέθεσε η κοπέλα, ο δράστης την προσέγγισε μέσω Facebook με την πρόφαση ότι ψάχνει baby sitter και μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων κατάφερε να την πείσει να μεταβεί την Κυριακή σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.

Η κοπέλα ανυποψίαστη, μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και τη βίασε.

Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη του, ο 31χρονος έφυγε από το διαμέρισμα αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες από γειτονικά σπίτια έχουν καταγράψει τον 31χρονο να φεύγει τρέχοντας από την πολυκατοικία.

 

Σεσημασμένος ο δράστης

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά.

Η αρρωστημένη συμπεριφορά του σεσημασμένου 31χρονου ξεδιπλώνεται μέσα από τις δημόσιες αναρτήσεις του αλλά και τις λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο παρέσυρε και επιτέθηκε τελικά στην άτυχη 18χρονη που πήγε ανυποψίαστη στο διαμερισμά του για να πιάσει δουλειά ως νταντά. Μάλιστα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο βιαστής της 18χρονης είναι σεσημασμένος. Κατά πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν αν υπάρχουν κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις βιασμού ανυποψίαστων κοριτσιών που πιθανώς θα μπορούσαν να έχουν τελεστεί από το ίδιο πρόσωπο.

 

[Πηγή: syneidisi.com]

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ