Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Σκάκι: Διάκριση για τη Μαρία Δάλλα του ΣΟΝΦ στο Πανελλήνιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Την 5η θέση κατέκτησε η Μαρία Δάλλα του ΣΟΝΦ στην τελική φάση του 26ου Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Νεανίδων μέχρι 18 ετών που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 2-8 Ιανουαρίου 2024 με τη συμμετοχή 22 σκακιστριών από 18 συλλόγους.

Η σκακίστρια του ΣΟΝΦ πραγματοποίησε μια πολύ αξιόλογη εμφάνιση και από την αρχή έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στην τριάδα, φτάνοντας πολύ κοντά στο μετάλλιο.

Αξιόλογη και η προσπάθεια της 14χρονης Μυρτώς Σερετάκη, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει κακές στιγμές και να τερματίσει 13η , ακριβώς την ίδια θέση που καταλάμβανε στην αρχική κατάταξη.

Και οι δύο άφησαν πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια και η οικογένεια του ΣΟΝΦ τις συγχαίρει ολόψυχα για την προσπάθειά τους.

 

 

 

 

Στις θέσεις 1-2 κατέλαβαν οι αδερφές Δήμητρα και Βασιλική Αλεξανδρή της Σκακιστικής Ακαδημίας Συκεών-Νεάπολης, ενώ στις 3-4 οι Γεωργία Χριστοδούλου (ΕΑΠ) και Χρυσή Χασουράκη (ΣΟ Ηρακλείου).

Ταυτόχρονα διεξάγονταν το 27o Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Εφήβων, όπου πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Δόγιας από τον Σκακιστικό Όμιλο Κοζάνης, καθώς και το Διεθνές Τουρνουά “Λευκός Πύργος”.

Αναλυτικά αποτελέσματα και στατιστικά ΕΔΩ

Παρτίδες από τους αγώνες θα παρουσιαστούν το Σάββατο 13 Γενάρη στις 5.30 στο εντευκτήριο του ΣΟΝΦ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ