Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σε διαβούλευση το έργο της Περιφέρειας Αττικής για τη διευθέτηση του Ποδονίφτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής σε διαβούλευση βρίσκεται η έγκριση περιβαλλοντικών όρων για το έργο «Διευθέτηση ρέματος Ποδονίφτη από τη γέφυρα οδού Χαλκίδος έως τη γέφυρα οδού Εράτωνος» που αφορά το τμήμα του Ποδονίφτη που διατηρεί μέχρι σήμερα την φυσική του κοίτη στο μεγαλύτερο μέρος του.
Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας, λόγω της ιδιαίτερης οικολογικής και αισθητικής αξίας του Ποδονίφτη για την πόλη, θα συζητήσει στα αρμόδια όργανα προκειμένου να γνωμοδοτήσει σχετικά με το έργο.
Επίσης ο Δήμος αιτήθηκε, παρέλαβε και ανάρτησε στην ιστοσελίδα του την σχετική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, προκειμένου να μπορούν όλοι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν και να εκφράσουν άποψη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, «οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης προθεσμίας για κατάθεση απόψεων ενδιαφερομένου κοινού είναι: 1/11/17- 5/12/17 στη Δ/νση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Αττικής (Πολυτεχνείου 4, Αθήνα) και 6/12/17- 19/12/17 στη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (Μεσογείων 239 και Παρίτση, Ν. Ψυχικό)»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ