Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Ποια είναι η έκπληξη που έκρυβαν τα ταμεία του δήμου στο Γιάννη Βούρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο ποσό των 2.668.669,65 € εκτιμάται ότι θα φτάσει το χρέος που άφησε η απερχόμενη δημοτική αρχή του Άρη Βασιλόπουλου, σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που αποκαλύπτει η νέα διοίκηση του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας.

Η “Πολιτών Πολιτεία” του Γιάννη Βούρου, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της, μετά από έλεγχο των οικονομικών του Δήμου, ενημερώνει τους κατοίκους για τα πρώτα οικονομικά στοιχεία  και αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Μετά από τις 25 πρώτες ημέρες στη διοίκηση του Δήμου και έπειτα από τον αρχικό έλεγχο των οικονομικών στοιχείων, είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τα πρώτα δεδομένα που αποτυπώνονται και αφορούν την οικονομική κατάσταση που παραλάβαμε.

  • Χρέος σε προμηθευτές έως την 31/08/2019: 1.080.572 ευρώ
  • Ληξιπρόθεσμο χρέος: 629,84 ευρώ

Επειδή εκκρεμούν δε τιμολόγια από συμβάσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής, το χρέος σε προμηθευτές αναμένεται να φτάσει μέχρι το τέλος του έτους τα 2.668.669,65 ευρώ.

Όπως γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό, η οικονομική κατάσταση στο Δήμο μας, παρά τα όσα ακούγονταν προεκλογικά από την απερχόμενη διοίκηση, δεν θα λέγαμε ότι είναι… καλή. Το αντίθετο.

Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να γνωστοποιήσουμε τα πλήρη στοιχεία, αποτυπώνοντας με απόλυτη ακρίβεια την πραγματικότητα.

Σε κάθε περίπτωση, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ, πως με την καθημερινή μας δουλειά και προσπάθεια, σε συνεργασία με τα στελέχη του Δήμου, τόσο η μισθοδοσία των υπαλλήλων μας, όσο και η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, είναι πλήρως ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ.

Τέλος, οι δεσμεύσεις του δημάρχου και της δημοτικής μας αρχής που αφορούν το αύριο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, παρά τις δυσκολίες και τα «αναχώματα», να είναι σίγουροι οι συμπολίτες μας, πως θα υλοποιηθούν στο ακέραιο.”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ