Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Πατούλης – Βούρος στην “Αγιά Σοφιά”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” και νεοεκλεγείς Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Βούρος, επισκέφτηκαν το χώρο που κατασκευάζεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και ενημερώθηκαν αναλυτικά για την πορεία των εργασιών από τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου και τον υπεύθυνο υλοποίησης του έργου Δημήτρη Ανδριόπουλο.

Ο Γ. Πατούλης  κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο εργοτάξιο επισήμανε ότι ως νέος Περιφερειάρχης δε θα αφήσει να πάει καμία ημέρα χαμένη με βασικό στόχο την έγκαιρη υλοποίηση  των έργων που απαιτούνται και υπογράμμισε ότι θα υλοποιηθεί το σύνολο των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί από την πλευρά της απερχόμενης διοίκησης της Περιφέρειας,καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό έργο, πολιτιστικής και ιστορικής βαρύτητας το οποίο θα συμβάλει στην τοπική ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συμφωνήθηκε να συσταθεί τεχνική ομάδα παρακολούθησης των έργων στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι  από την Περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας και την ΑΕΚ.

Ο νέος Περιφερειάρχης ενημερώθηκε, τόσο για την πορεία των έργων, όσο και για τη συνολική ανάπλαση της περιοχής. Μεταξύ των δημόσιων έργων που απαιτούνται να υλοποιηθούν είναι αυτό της υπογειοποίησης, της διάνοιξης του πεζόδρομου που θα συνδέει το γήπεδο με τον σταθμό του Ηλεκτρικού, της ανάπλασης του άλσους και της κατασκευής των πεζοδρομίων γύρω από το γήπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ