Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας “εκπέμπει SOS” για τα αδέσποτα του Άλσους

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έχει την υποχρέωση να προγραμματίσει εντός των επόμενων ημερών την άμεση μετεγκατάσταση του φιλοζωικού συλλόγου της πόλης δεδομένου ότι ο χώρος εντός του Άλσους που φιλοξενούνται έως σήμερα τα αδέσποτα έχει κριθεί παράνομος από τις αρμόδιες αρχές.

Μάλιστα, τόσο ο φιλοζωικός σύλλογος όσο και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, έχουν δεχθεί αλλεπάλληλα έγγραφα από την Πολιτεία και το Δασαρχείο που ειδοποιούν για την αμετάκλητη και άμεσα εκτελεστή απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών στις 23/01/2019 (αριθμ. απόφ. 99/2019) που υποχρεώνει το Δήμο να απομακρύνει έως τις 31/01 την εν λόγω εγκατάσταση από το Άλσος, αλλιώς θα επιβληθεί πρόστιμο μεγάλης αξίας.
Επομένως, σε συνεννόηση και συνεργασία πάντα με τον φιλοζωικό σύλλογο της πόλης ο Δήμος βρίσκεται στη διαδικασία εύρεσης και διαμόρφωσης νέου χώρου εγκατάστασης των αδέσποτων.
Παρόλα αυτά, για την ομαλή μετάβαση στη νέα εγκατάσταση η οποία απαιτεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα καθώς και για την υποβοήθηση του έργου του φιλοζωικού συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας, όσοι πολίτες το επιθυμούν καλούνται να βρουν τον καλύτερό τους φίλο, υιοθετώντας ένα αδέσποτο από το Άλσος της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ