Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Νέες απειλές προς τη Δημοτική Αρχή Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

«Για δεύτερη φορά μια αυτοαποκαλούμενη Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών εκτοξεύει απειλές κατά της δημοτικής αρχής και προκαλεί με ανοίκειες και υβριστικές εκφράσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοτικής Αρχή Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και συνεχίζει: «Στόχος μια δημοκρατική διαδικασία που έφερε σε πέρας ο Δήμος στο πλαίσιο των καθηκόντων και των ευθυνών του – η δημόσια διαβούλευση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου υπογειοποίησης τμημάτων οδών γύρω από το ανεγειρόμενο γήπεδο.
Με απειλές για νομικές προσφυγές οι άγνωστοι σε μας κύριοι της Κίνησης αυτής προσπαθούν να δυναμιτίσουν τη ζωή και τη λειτουργία της πόλης. Όπως ακριβώς έκαναν και πριν λίγους μήνες όταν πρωτοεμφανίστηκαν με εξώδικα και μηνύσεις κατά αιρετών και υπαλλήλων του Δήμου, πρωτοστατώντας στη δημιουργία ενός κλίματος εκφοβισμού των κατοίκων που κορυφώθηκε με τραμπουκισμούς κατά προσώπων και βανδαλισμούς κατά κτιρίων.
Ο Δήμος δεν πρόκειται να ανεχθεί να λειτουργεί υπό την ομηρεία καμιάς Κίνησης και καλεί την Πολιτεία και τα θεσμοθετημένα όργανά της να πράξουν ότι χρειάζεται για να μην απειληθεί η ζωή της πόλης και η λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ