Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με 2 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του κέντρου της Νέας Φιλαδέλφειας ενισχύεται ο Δήμος

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα σημαντικό ποσό για έργα αναβάθμισης, ανάπλασης και προστασίας του περιβάλλοντος, εξασφάλισε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, του Υπουργείου Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα και έπειτα από αλλεπάλληλες συναντήσεις του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννη Βούρου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών – αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης κ. Στέλιο Πέτσα, υπεγράφη την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών η επιχορήγηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με το συνολικό ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ (2.000.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, για την πράξη με τίτλο «Αστική ανάπλαση και προστασία περιβάλλοντος ευρείας περιοχής ιστορικού κέντρου Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας».

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Είναι μία σημαντική ημέρα για τον Δήμο μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑνΥΠΕΣ κ. Πέτσα που όπως αποδεικνύεται και από την σημερινή υπογραφή του, στηρίζει έμπρακτα τους ΟΤΑ Α’ βαθμού, για σημαντικές δράσεις, έργα και παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, εν προκειμένω του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Η Δημοτική μας Αρχή όπως έχω αναφέρει επανειλημμένως διεκδικεί και το τελευταίο ευρώ για να καταφέρει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της. Η σκληρή δουλειά σε κάθε τομέα της αρμοδιότητάς μας συνεχίζεται…».

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ