Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Μεγάλη συμμετοχή πολιτών στην 13η Αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» η αιμοδοσία που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Ανθή Παπακώστα, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και είχε ως σκοπό της την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου.
Η ανταπόκριση των πολιτών αλλά και των εργαζομένων του Δήμου για αύξηση των αποθεμάτων αίματος ήταν για μία ακόμη φορά αξιοσημείωτη.
Συνολικά προσήλθαν, κατόπιν ραντεβού 69 άτομα και συγκεντρώθηκαν 60 φιάλες αίματος.
Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) με αυστηρή τήρηση των κανόνων και των πρωτοκόλλων για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού.
Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας καθώς επίσης και το προσωπικό του νοσοκομείου «Γ.Ο.Ν.Κ. – Οι Άγιοι Ανάργυροι» για την άψογη συνεργασία που είχαμε για ακόμη μία φορά. Εδώ και ένα χρόνο ζούμε σε συνθήκες πανδημίας και οι ανάγκες για αίμα συνεχώς μεγαλώνουν. Όπως είναι φυσικό σε τέτοιες πρωτόγνωρες περιστάσεις η δουλειά του Δήμου και των κοινωνικών του υπηρεσιών, όχι μόνο δεν σταματά, αλλά εντείνεται με ένα και μοναδικό στόχο. Να απλώνουμε το χέρι σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ