Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Θαλάσσια μπάνια για τους οικονομικά ευάλωτους πολίτες διοργανώνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Θαλάσσια μπάνια για τους οικονομικά ευάλωτους πολίτες (δημότες – κατοίκους) και ωφελούμενους των κοινωνικών δομών, διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας.

Ενημερώνουμε επίσης τους συμπολίτες μας, πως όσοι είναι ενεργοί ωφελούμενοι των κοινωνικών μας δομών (σίτιση & κοιν. παντοπωλείο) δεν χρειάζεται να προσκομίσουν επιπλέον δικαιολογητικά.

Η επιλογή των ωφελούμενων θα γίνει με βάσει οικονομικά – κοινωνικά κριτήρια και θα αφορά αποκλειστικά τις παρακάτω κατηγορίες: οικονομικά ευάλωτους πολίτες, ωφελούμενους κοινωνικών παντοπωλείων και σίτισης.

Αιτήσεις συμμετοχής: Στο γραφείο πληροφοριών (ισόγειο Δημαρχείου – Λ. Δεκελείας 97, Νέα Φιλαδέλφεια), από την Πέμπτη 01 Ιουνίου έως την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 και ώρες 09:00 έως 13:00.

Πληροφορίες: Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων | Τ.Κ. 14343| Νέα Χαλκηδόνα). Τηλ: 210 2532047 εσ. 309 | E-mail: [email protected]

«Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής θα συνεχίσει να διοργανώνει αντίστοιχες δράσεις, που αποτελούν ευκαιρία ανάπαυλας από τη ρουτίνα της καθημερινότητας για αρκετούς συμπολίτες μας», ανέφερε ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, συμπληρώνοντας: «ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και η κοινωνική πολιτική είναι το τρίπτυχο, στο οποίο εστιάσαμε από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε καθήκοντα, αποτέλεσε, αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί προτεραιότητα για όλους τους Αντιδημάρχους και τα στελέχη της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Ευχαριστώ θερμά τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σπύρο Μπερδέση, καθώς και τα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής για την υλοποίηση των συγκεκριμένων δράσεων, τις οποίες έγκαιρα σχεδιάσαμε».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ