Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Η Πολιτιστική Λέσχη “Ένωσις Φίλων” της ΑΕΚ τιμά τον Δ. Μελισσανίδη σε εκδήλωση την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποδέχθηκε την παράκληση της Πολιτιστικής Λέσχης “Ένωσις Φίλων” της ΑΕΚ να τιμηθεί ως πλαστουργός της αναδημιουργίας της ΑΕΚ την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, Τρυπιά 45 (ώρα προσέλευσης 11 π.μ. και ακριβής ώρα έναρξης 11:20 π.μ.).

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ως κεντρική ομιλία την ανάλυση της βαρυσήμαντης Συνθήκης της Λωζάνης (1923) από τον κ. Άγγελο Συρίγο, Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Βουλευτή της Α’ Περιφέρειας Αθηνών της ΝΔ και αναπληρωτή καθηγητή Διεθνούς Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Παράλληλα, ο κ. Βίκτωρ Βασιλειάδης, νομικός για Ευρωπαϊκά Θέματα, θα αναφερθεί στην Κυπριακή πραγματικότητα κατά τη δεκαετία του ’20.

Επίσης, ο κ. Γιάννης Βούρος, Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, θα συνοψίσει τα καίρια σημεία στη χρονική εξέλιξη της ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν, εκτός από τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη:

  • ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ
  • ο κ. Γιάννης Βούρος, Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
  • ο κ. Παντελής Νικολάου, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής
  • ο κ. Νίκος Μπαμπανικολός, ιστορικό στέλεχος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ
  • ο κ. Αντώνης Αντωνίου, ηθοποιός-σκηνοθέτης
  • η κα. Ευανθία Ρεμπούτσικα, συνθέτρια-μουσικός

Συντονιστής της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κοπεί και η βασιλόπιτα της Λέσχης, θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Μανταίος.

Η “Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ” προαναγγέλλει ακόμα ότι το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου θα τελέσει στο Κοιμητήριο Καισαριανής (11 π.μ.) μνημόσυνο του Αντώνη Καλογιάννη για τον ένα χρόνο από την εκδημία του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ